10.12.2009
Joulutortut pinaatilla ja fetalla
Tässä loisto-ohje kaikille niille, joille perusjoulutortut eivät maistu. Nerokas keksintö, suolainen joulutorttu! Bongasin ohjeen vuosia sitten jostakin ja olen siitä lähtien aina tehnyt näitä ennen joulua. T:n toiveesta tosin piti tehdä pari makeaakin torttua samalla.
Pinaatti-fetajoulutortut
6 torttutaikinalevyä
1 pussi pakastepinaattia
200g fetaa
1/2 dl ranskankermaa
1 rkl korppujauhoja
1 tl oreganoa
1/2 tl timjamia
1/4 tl mustapippuria
1 muna
Puristele neste pois sulaneesta pinaatista ja murenna feta joukkoon. Lisää loput ainekset ja anna kiinteytyä jääkaapissa muutaman tunnin verran. Paista 225 asteessa.
/E
Tunnisteet:
joulu,
joulutortut,
juhlat,
suolaiset leivonnaiset,
tortut
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ihan loistava idea! Itse oon kokeillut joulutorttuja aprikoosimarmeladilla. Ihan kiva makea idea, jos luumuhillo ei sytytä. Jotkut laittavat myös vaniljakreemiä luumuhillon makua taittamaan? Täyte, mitä haluaisin testata on brie-juusto. Sen seuraksi jäähtyneen tortun päälle viikunahilloa. Vois olla hyvää, en oo kokeillut, mutta kuulostaa pettämättömältä yhdistelmältä! t. Päivi
VastaaPoistapitääpä kokeilla huomenna! ite oon niin tympääntynyt noihin iänikuisiin luumuhillo-torttuihin, että tämä vinkki tuli todella tarpeeseen :) t.Reea
VastaaPoistaJee, kiva jos testasit Reea! Tykkäsitkö? /E
VastaaPoista