14.4.2012

Aurinko aurinko blaa blaa blaa

Kuva 356

No ei paistanut aurinko lomaviikolla, joten oli pakko keksiä jotain muuta.

Tehtiin maailman parasta pyttipannua eli paellaa! Näin se kävi:

Kuva 348


Paista öljyssä:
2 sipulia
4 valkosipulin kynttä
currya
paprikamaustetta


Lisää pannulle:
kanaa (marinoimatonta)
chorizoa tai muuta mausteista makkaraa pieninä palasina


Siirrä kanat pannun toiselle laidalle ja lisää
riisiä
pilkottu paprika
kurkumaa
chiliä
suolaa


Lisää sen jälkeen
2 dl valkoviiniä
1/2 l kanalientä
2 pilkottua tomaattia
puolitettuja herkkusieniä


Laske lämpötilaa, kun kasvisliemi on kiehahtanut. Anna nesteiden haihtua ja lisää lopuksi
katkarapuja, jokirapuja ja simpukoita
tuoretta persiljaa

VITSI ETTÄ OLI IHAN SAIRAAN HYVÄÄ!

4 kommenttia:

  1. Äiti todistaa, että oli tosiaan sairaan hyvää.Ja oli kiva tehdä ruokaa yhdessä lomalaisen kanssa.
    Sen verran noihin mittoihin tarkennusta, että lihalientä oli puoli litraa ja valkkaria muutama desi. Ja sipuleita oli pari ja valkosipuleitakin enemmän kuin 0. :)

    VastaaPoista
  2. En korjaa kirotusvirettä vaan kestän sen kuin mies. Eli huonosti.

    Äiti: jostain syystä meidän kotikone muutti tämän kirjoituksen numerot aivan ihmeellisiksi. Nelosesta tuli nolla jne. Vieläkö näyttää oudoilta? Mulle ne näkyy nimittäin ihan oikein.

    VastaaPoista
  3. Vitsi että oli kyllä hyvää! Laitoin ohjeen lisäks vielä pikkusia kapriita ja kaksinkertaistin viinin määrän. Tuore persilja ja sitruuna kivasti kruunasi tämän. Njam!

    VastaaPoista