1. Poista ananaksen hattu.
2. Halkaise ananas.

3. Jaa puolikkaat vielä kahteen osaan.
4. Viillä osista pois kovat keskiosat.
4. Leikkaa kuori pois ja paloittele loput.
5. Ta-daa! Valmis! (Me syötiin äitienpäivänä vaniljajätskin kanssa, kun oltiin laiskoja kakun leipojia). /E
Haluaisin lisää opettavaista materiaalia. Miten askarrellaan kurkkukruunu? Miten taite(i)llaan servetistä joutsen? /A
VastaaPoistaMä voin tehdä videon siitä miten lohesta saa tehtyä ruusukkeen voileipäkakkuun!
VastaaPoistaViime kerrasta on niin paljon aikaa, että vaadin TODISTEITA! Esim. perjantaina 21.5. voisin tulla arvioimaan lohiruusuketta! /A
VastaaPoistaMerkitsen tapahtuman kalenteriin.
VastaaPoista