
Sekoittelin eri ohjeiden pohjalta oman version.
Gazpacho
3 tomaattia
1/2 kurkku
1 punasipuli
2-3 valkosipulinkynttä
1 punainen paprika
1 punainen chili
noin 7 dl tomaattimehua (tomaatit ei olleet niin mehukkaita, joten lisäsin paljon tomaattimehua)
Nämä ainekset sekoitin sauvasekoittimella. Sitten lisäsin:
1/2 dl oliviiöljyä
1/2 dl valkoista balsamicoa
1/2 sitruunan mehu
rouhittua mustapippuria, suolaa
1/2 tl sokeria
Anna keitoksen "jäähtyä" jääkaapissa parin tunnin verran. Gazpacho kuuluu siis syödä kylmänä. Päälle T paistoi ruisleivän palasia. Suussa maistuu valkosipuli, mutta olipa se herkkua.
/E
Oiskohan teillä vielä tätä jäljellä. Miettii naapurilinjan nälkäinen.
VastaaPoista