17.4.2013

Rakkaudesta ruokaan


Sain edellisestä työpaikasta lähtiessä lahjakortin Pohjois-Espan Pure Bistro -ravintolaan (nyt kyllä työkaverit tiesivät, millä tehdä iloiseksi). Ilta oli oikein mukava, koska sattumalta paikalle pompsahti joukko hyviä ystäviä. Sen sijaan ruoka oli vähän pettymys. Annokset, kuten kuvan alkuruoka, Pulpo á la gallega, olivat kyllä tosi nättejä. Mutta sitä en tajunnut, miksi ihmeessä pääruoaksi tarjotaan lounasruokamaista mozzarellapastaa, joka vielä tarjoillaan salaattikulhon kokoisesta astiasta. Siitä oli tosi hankala syödä!

Ihan ookoon ruoan olisi voinut pelastaa hyvä tarjoilu, mutta meille jäi ennemminkin sellainen olo, että henkilökunta yritti hoitaa asiakkaat ulos mahdollisimman nopeasti. Ja pienet yksityiskohdat ihmetyttivät: esimerkiksi se, että jo alkudrinkit tuotiin väärin pöytään, ja se, että loppuillasta yksi (kolmesta) alkuruoasta oli loppu, samoin yksi (kolmesta) pääruoasta. Uh!

Pure Bistro sai meidät muistelemaan tunnelmallista iltaa Kaartinkaupungin Spis-ravintolassa. Siellä jokaisesta viinistä ja ruoasta jaksettiin kertoa yksityiskohtaisesti ja innostuneesti. Siellä tuli olo, että täällä todellakin välitetään asiakkaista. Ja siitä tärkeimmästä, ruoasta.

Pure Bistro, Pohjois-Esplanadi 9

E

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti