23.8.2010

Syksy vol II


Mun viimepäivien haave on ollut päästä sienimetsään poimimaan tatteja. Sieniretkeä odotellessa (Tuomas lupasi lähteä mukaan, jos löydän mun sienikirjan jostain - onko se teillä Ansku?) joudun tyytymään kaupan sieniin.

Tänään ostin töistä lähtiessä puoli litraa kantarelleja ja puoli litraa herneitä. Paistoin paistinpannulla sipulia ja kynnellisen valkosipulia, sitten lisäsin pilkotun porkkanan, herneitä ja hetken päästä pestyt kantarellit. Lisäsin ihan pikkuisen lorauksen luomukermaa ja suolaa ja pippuria. Sekoitin yhteen rusettipastan kanssa. Iih, en kestä kuinka hyviä sienet on just nyt.
Päivi, miksei olla samassa kaupungissa nyt syksyllä?!
/E

2 kommenttia:

  1. Nam! Itselläkin on reissun jälkeen hinku palata perusmakuihin. Voita, kermaa, suolaa ja sydänkohtaus.

    Ei muuten ainakaan tietääkseni ole sienikirjaa meilläkään. /A

    VastaaPoista
  2. Mä haaveilen niistä suppilovahveroista. Sellaisesta suppilovahverokeitosta, johon on lisätty mausteena vain sipulia ja mustapippuria, mmmm...

    Päivi

    VastaaPoista