22.8.2011

Herkkuja kadulla

Voi ihanuus. Ravintolapäivä on paras tapahtuma, mikä on aikoihin kehitetty. Ja erityisen hienoa on se, että tällainen (hieman anarkistinen) pop-up-systeemi toimii meillä, kuuliaisessa Suomessa. Söin eilen kaikenlaisia herkkuja - gulassikeittoa (kotikadulla), punajuuritsatsikia, lime-mustaherukka tryffeleitä ja vegaanisia kakkuja. NAM.






Mutta yksi pelko tuli nyt, kun kuulin, että seuraava Ravintolapäivä järjestetään jo 19. marraskuuta. Ei kai tapahtuma ala olla jo liian usein? Toivottavasti tästä ei tule sellainen rutiinipäivä, joka ei enää jaksa kiinnostaa ketään. Itse ainakin odotin koko kesän kuola valuen seuraavaa Ravintolapäivää. Jokainen ruoanlaitosta kiinnostunut tietää, että parasta on se, kun hyvää joutuu hetken odottaa.

Tosin tänä vuonna jonot olivat pitkät (jopa tunnin jonotus) moneen paikkaan, ja se välillä harmitti. Voiko valittaa sellaisesta, mitä tavalliset ihmiset järjestävät omasta vapaasta tahdostaan? En tiedä. Mutta silti olisi kiva, jos hinnat olisivat valmiina ja jonossa odottaville tiedotettaisiin, jos ruoka pian loppuu.
/E

5 kommenttia:

  1. Mullekin punajuuritasikia! Kiinnostaa myös kolmannen kuvan kynsilakka...

    T: Yks kateellinen anonyymi vaan

    VastaaPoista
  2. Itsehän kyllä sävyttäisin kynsilakan sopimaan paremmin asuun (vrt. kolmas kuva). Esim. raakaruokakakun väriseksi.
    /E

    VastaaPoista
  3. Kynsilakan sävy on smurffioksennus.

    VastaaPoista
  4. Halusin vielä palata kertomaan, että teidän ruokablogi inspiroi mua laittamaan punajuurikynsilakat. Tuijottelen niitä onnellisenä nyt.

    VastaaPoista
  5. Mullapa onkin tattikynnet!

    VastaaPoista