12.11.2010

Ai hitto kun tuli hyvää pizzaa


Näin se syntyi:

-ohueksi kaulittu tosi rukiinen pohja
-tomaattikastikkeeseen yrttejä, suolaa, mustapippuria ja kunnon loraus valkoista balsamicoa
-päälle runsaasti tomaattia (joiden päälle voi sirotella ihan pikkuisen sokeria) ja kalamata-oliiveja
-juustoksi pehmeää vuohenjuustoa


Ja paistamisen jälkeen päälle:
-punasipulirenkaita (kypsentämättömiä), jotka on maustunut pizzan teon ajan sitruunamehu-sokeriliemessä
-auringonkukansiemeniä ja paljon tuoretta basilikaa


/A

4 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä tuo sitruunamehu-sokeriliemi, toimiko se?

    VastaaPoista
  2. Toimi! Sitruuna on niin monen ruuan pelastus.

    VastaaPoista
  3. Nuo punasipulirenkaat aateloivat pizzaelämyksen. Oli kiva kokeilla jotain ihan uutta pitsaa tehdessä.
    Tein tuosta oman muunnelman blogiini. Kiitoksia tästä vinkistä :)

    VastaaPoista
  4. Kiva kuulla, että toimi sielläkin!

    VastaaPoista