27.1.2011

..Ja heti perään positiivisia uutisia ruoasta! (Sisältää Top Chef -kommentteja, mutta ei juonipaljastuksia)



Eilen alkoi Top Chef Suomi ja minä ainakin jäin koukkuun heti kerralla - siitäkin huolimatta, että ohjelmaa on sanomalehdissä mollattukin (keskittyy kuulemma liikaa ihmisiin eikä niinkään ruokaan). Kahden onnettoman Master Chef -jakson jälkeen tämä oli kuitenkin ihan toista maata! Mukaan oli onneksi saatu nuoria(kin) ja osaavia kokkeja, joten luulisin, että kaudesta tulee tosi mielenkiintoinen. Mun mielestä ohjelma vaikutti kerrankin sellaiselta, ettei tarvi hävetä. Usein Suomeen mukautetut realityohjelmat on lähinnä noloja!

Mun suosikiksi tuli ensimmäisen jakson perusteella Näsinneula-ravintolan Arto, joka vaikutti paitsi hyvältä tyypiltä, myös erinomaiselta ruoanlaittajalta.

Eiköhän me jonkinlainen kotistudiokin saada perustettua vai mitä?

Sattumoisin Hesarin ruokasivuilla oli tänään juttu myös huippukokki Matti Jämsenistä, lukaiskaahan myös se! Aika mielenkiintoinen valmentautumisvuosi. Kokkikilpailut on selvästikin nyt pop.
/E

P.S. Teemukissa uutta suosikkiteetäni: Orange&coconut (Clipperin tee Ekolosta)!

1 kommentti:

  1. Meidänkin kisakatsomo katsoi jakson eilen pienellä viiveellä. Oli muuten aikamoinen torstaisetti: Satuhäät ja Top Chef putkeen! Huhhuh! Ja ei ollut pettymys, Top Chef oli kyllä merkittävästi parempi kuin MC. Ja Satuhäätkin tällä kertaa ihan katsottava, eikö vain? /A

    VastaaPoista