29.1.2011

Muuttamisen kliseet

Tämä kirjoitus on omistettu kaikille, jotka tänä viikonloppuna kantavat uskomattoman painavia ysäritelevisioita ja omituisen mallisia lipastoja, joissa ei ole yhtää kulmaa tai koloa, josta olisi mahdollista saada kunnollinen ote. Tammi-helmikuun vaihde tuntuu olevan vuoden yleisin muuttoviikonloppu, ja siksi myös molemmat blogin pitäjät ottavat osaa tähän hauskaan puuhaan. Njeh.


Ainoa syy, miksi muuttamisessa on jotain järkeä, on se, että lopuksi itsensä voi palkita ruualla. Syytän Frendejä, Sinkkuelämää ja kaikkia maailman romanttisia komedioita, joita en myönnä katsoneeni. Jotenkin alitajuntaan on syöpynyt, että silloin, kun joku muuttaa pois, täytyy syödä noutopizzaa suoraan pahvilaatikosta. Ja silloin, kun on juuri saanut kaikki tavaransa uuteen kotiin, täytyy syödä kiinalaista suoraan take away -rasiasta, mielellään muuttolaatikkoa pöytänä käyttäen. Ja jos edellisiltä asukkailta on jäänyt sellainen vanha nysä kynttilä, niin aina vaan parempi.


Kun minä syön noutopizzaa, syön aina saman: tomaatti-jalopeno (kuvassa tietokoneen näppäimistön ja armokuolemaa rukoilevan kasvin välissä). Kasvispizzojen kuningatar. Jotta pääsen syömään myös chili-tofuni suoraan rasiasta, saa minulle vinkkailla hyvistä Helsinki-kodeista ajalle kesäkuu-elokuu!

/A

8 kommenttia:

  1. Tervetuloa taas kesäksi tänne! Nähdään toivottavasti useammin ku viime kesänä. :)

    -Saara

    VastaaPoista
  2. Kasvi muistutti minua viiltävästi entisestä kummipalmustani Juhanista. Juhanista, jonka lehvät kuihtuivat liian aikaisin. Nyyh. Haluan omistaa seuraavan runon Juhanille.

    Juhani, lehväsi olivat niin vihreät (ennen julmaa loppua),
    vartesi palmuinen.
    Kurotiti niin korkealle,
    kuin palmu Las Palmasissa.

    Tsemppiä muuttoihin ja kivaa, että ollaan taas samassa kaupungissa kesällä! Ainiin, jos jollain on tiedossa vapaa asunto joka vaputuu näinä kuukausina, minä otan!

    VastaaPoista
  3. Saara: Ehdottomasti! Ei jätetä treffejä tällä kertaa viimeiselle viikolle :)

    m: Nyt olisi hyvä hetki alkaa tämän raukan kummiksi. Luulen, että se ei selviä mun käsissä kovinkaan pitkään. Ja olis varmaan aika pitää ristiäiset! Ehdotukseni on, että jatketaan taiteilijalinjalla, miten ois Yolanda tai Jolene? /A

    VastaaPoista
  4. tai miten ois Yohanna??? aikahyvä??

    VastaaPoista
  5. Muuttaminen on kyllä aikamoista. Me oltiin eilisen muuton jälkeen niin väsyneitä, että kirjaimellisesti kaaduttiin sänkyyn. Aamulla huomasin täyden teepannun, jonka olin keittänyt, mutta unohtanut.

    Ja meidän kasvit oli niin kärsineitä, että meinasin heittää kaikki roskiin. KUKA MUN KASVIT AINA KÄY MYRKYTTÄMÄSSÄ, kysynpä vaan.

    VastaaPoista
  6. Yuhanin jälkeen en voi enää olla yhdenkään toisen kasvin gummi.
    Yuhani Palm Tree. Must aika kansainvälinen. Yuhanista olis voinut tulla vaikka kookospalmu. Nyyh.

    VastaaPoista
  7. Glamour palm trees -tanssiryhmän tuleva jäsen1. helmikuuta 2011 klo 12.40

    Mutta Yohannasta voi tulla eksoottinen tanssija -palmu!

    VastaaPoista