1.2.2010

Vaatimus: Maoz Suomeen!!!


Kuunneltiin eilen kevään Primavera-festarin bändejä ja fiilistelin jo etukäteen, että Barcelonassa pääsen syömään ihanan Maoz-vegeketjun herkkufalafeleja. Niin yksinkertainen ja simppeli idea, että miks ihmeessä sitä ei ole kukaan tuonut Suomeen? Hmmm, taidankin lähettää postia Maozin väelle, nettisivuilla on "contact us"-osio. Kuva ei ole oma, vaan internetskusta. Nettisivut löytyvät täältä: Maoz - siellä saa muuten harjoitella oman falafelin täyttämistä. Tämä tuntuu jo julmalta pilalta, kun meillä ei ole Maozia lähellä!

Kevyemmät kasvishampparit olis muutenkin loistovaihtoehto monien muiden ketjujen majoneesi-ällöhampeille. Tulee mieleen se Peloton-kampanja, jolla haettiin vähähiilisiä tuotteita ja palveluita (kisan taisi voittaa Liisa Jokisen ideoima Nopsa-matkatoimisto). Kilpailua kampanjoitiin kuvalla, jossa oli "fresh burger". Se taas kuulostaa aivan Maozilta!

/E

7 kommenttia:

  1. Emmi yhdyn tähän vaatimukseen, maoz on mahtava!

    VastaaPoista
  2. Sitä ei oo tuotu Suomeen, koska Maoz-ateria sisältää pitaleivän ja juoman (ja ne pertsat). Juoma voi olla vesi, limppari tai kalja. Suomen alkoholilainsäädäntö ei tällästä kuitenkaan kelpuuta, joten homma on jääny puolitiehen.

    VastaaPoista
  3. Aiheesta: olen samaa mieltä, lisää vegeravintoloita Suomeen! Sellaisian halpoja mutta hyviä tietty. Ja luomua. Mmmmmmm, vegekeksi.

    Aiheen vierestä: huomasin että blogin kuvauksenne on muuttunut muotoon "Blogin kirjoittajat ovat sisarukset, joilla on pienestä saakka ollut hyvä ruokahalu". Muistan elävästi kun joskus noin vuonna -89 söimme yhdessä canneloneja ja en kehdannut ottaa toista (tai ehkä kolmatta) kun tekään ette ottaneet. Hmm. Joko tämä kertoo siitä, että ruokahalunne on kasvanut vasta vuosien mittaan nykyiseen loistoonsa tai siitä, että olin jo pienenä epäitsenäinen hiiri.

    VastaaPoista
  4. Äh, ärsyttävää! Eikö ne vois myydä Suomessa vaan limsaa, tuskin kukaan sinne alkoholin takia menee. Vois siinä kyllä tulla jotain muitakn mutkia matkaan, kun ainakin Espanjassa Maoz-ruoka on tosi halpaa, mutta Suomessa päälle tulis varmaat alvit, myyntitilan lämmityskulut yms., eikä se enää välttämättä oliskaan niin edullista.
    /E

    VastaaPoista
  5. Me oltiin kirjoitettu kai yhtäaikaa äskeiset kommentit, joten lisään vielä tähän: kauhea canneloni-trauma! Mutta ehkä tämän selittää se, että me oltiin maalaistyttöjä, eikä välttämättä tiedetty, mikä canneloni on? Mmmm...canneloneja...mmm... /E

    VastaaPoista
  6. Wagamama vois tulla Suomeen. -Päivi

    VastaaPoista
  7. Hummusta pikaruokalasta, miten siistiä.... Konseptissa on hienoa se, että niiden näkemyksen mukaan juusto ei ole tärkein kasvis. Viimeksi syömässäni kasvishampissa oli kahta eri juustoa peittämässä sitä, että pihvi maistuu pakastimelta. /A

    Ps. Tosi vaikea uskoa, että oon joskus ollut täynnä yhdestä cannelonista! Toisaalta tieto mun n. nelinkertaistuneesta painosta saattaa auttaa ymmärtämään asiaa.

    VastaaPoista