Söin ihan tuoretta tonnikalaa, jota kaikkien sääntöjen vastaisesti ei oltu jätetty keskeltä punertavaksi. Ja oli tosi hyvää siitä huolimatta! Esa testasi haita, ja lisäksi maisteltiin marinoitua mustekalaa. Annokset maksoi alle kympin, enkä edes minä jaksanut syödä tonnikalasta edes puolia.
Positiivisina puolina jäi mieleen myös paikalliset ja portugalilaiset viinit (ravintoloissa ei myyty yleensä lasillista, joten oli pakko aina tilata pullo - mikä harmi!). Pullon sai alle yhdeksän euron hinnalla.
Alkupaloina pöytään tuotiin yleensä paikallista juustoa, joka oli melko mautonta tuoretta kotijuustoa (valkoinen möntti kuvassa). Enemmän omaan makuun oli vanhemmat kovat juustot.
Ja niin, hedelmät: katsokaa tuota ananasta, sen kova keskusta on pikkurilliä ohuempi! Paikalliset käytti tosi paljon passion-hedelmää, ja itsekin innostuin syömään kerralla seitsemän.
Bar Restaurante Aliança
Rua Açoriano Oriental 23
Ponta Delgada
Casa Marisca
Rua Engenheiro José Cordeiro 127
Ponta Delgada
/A
Matkakuume iskee noita ihania kuvia katsellessa. Ja matkalla yleensä yksi tärkeimmistä on tietysti ruoka :)
VastaaPoistaNiinpä! Siksipä aluksi epäilytti tämäkin kohde. Suotta, ruoka oli tosi simppeliä mutta hyvää. Ja otsikosta huolimatta me ei siis käytä missään azorilaisessa illassa, jossa esitellään paikallisia kansantansseja. Ja jos oltais käyty, en myöntäisi. /A
VastaaPoista"Itsekin innostuin syömään kerralla seitsemän", tää vois olla sun motto tästä lähtien. Pätee ihan mihin tahansa. Emmi
VastaaPoistaTotta, noin on joskus käynyt muidenkin asioiden kanssa! Ja jos totta puhutaan, söin seitsemän ja puoli. Esa söi sen puolikkaan. /A
VastaaPoista