
Löysin ohjeen täältä.
Kaura-karpalokeksit
50 g voita
1/2 dl kuivattuja karpaloita
1 tl leivinjauhetta
2 rkl vehnäjauhoja
2.5 dl kaurahiutaleita
1 dl sokeria (tummaa sokeria, mutta käytin valkoista, kun tumma oli loppu)
2 tl vaniljasokeria
1 muna
Sulata rasva. Hienonna karpalot saksilla pienemmiksi paloiksi. Sekoita kuivat aineet yhteen. Sekoita kaikki ainekset yhteen.
Nostele pellille pieniä taikinakokkareita. Jätä reilu leviämisvara. Paista keksejä uunissa 200 asteessa keskitasolla noin 8 minuuttia tai kunnes ovat kauniin värisiä. Jäähdytä hyvin ennen siirtoa pelliltä.
Syömisohje: maitolasillisen kanssa, ehdottomasti.
/E
Mm, näyttää herkulta! Tein viikko sitten suklaakeksejä ja mietin, että niitä ois ehkä jopa kivempi syödä, jos ei olisi niin suklaisia (huono omatunto jne.)! Ehkä ens kerralla karpaloita.
VastaaPoista