7.2.2013

Ruoka + musiikki = täydellinen festivaali

Me viihdymme festareilla. Kun kysyt, mitä bändejä näimme viime vuoden Flow'ssa tai Primaverassa, saat vastaukseksi kiertelyä ja mahdollisesti yhden, kaksi artistinimeä väärin lausuttuna. Mutta jos kysyt, mitä söimme viime- tai toissavuoden festivaaleilla, vastaus tulee miettimättä. Flow'ssa jonotimme jallupullia ja petyimme kasviscurryyn. Edellisenä vuonna fiilistelimme Nakin kasvishodareita, mutta meksikolainen ei vielä vuonna 2010 ollut tehnyt vakuuttavaa comebackia. Tortilla oli kallis pettymys. Primaverassa söimme jo toista vuotta putkeen kasvinuudeleita cashew-pähkinöillä. Vaikuttavin Barcelonan festareiden annos on silti ollut ihana papaijaa ja ilmakuivattua kinkkua sisältänyt salaatti.

Tätä taustaa vasten ei liene yllätys, että myhäilimme tänään tyytyväisinä, kun kuulimme Kellohallin tulevasta Foodstock-festivaalista. Tapahtuman taustalla häärivät muun muassa Antto Melasniemi, Stefan Eriksson ja Jonathan Rotherham sekä Berliinissä majapaikkaa pitävä Kaiku Studios. Lippu sisältää illallisen ja yöpalan, mutta yksi kysymys: kai silti voidaan keittää yöllä perinteikkäät festarinuudelit?


Foodstock Kellohallissa 1.–3. maaliskuuta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti