24.3.2011

Hyvä ruoka, todellakin hyvä mieli

Terveisiä Hämeenlinnasta, kävin siellä tänään juttukeikalla. Matkalla iski nälkä, joten söin lounaan Verkatehtaan Pikkuhuvilassa. Yllätyksekseni bongasin paikan lautasliinasta tuon kuvassa olevan tekstin. Ravintola, jonka kaikki voitto menee hyväntekeväisyyteen?

Kävin kysymässä asiaa ravintolan henkilökunnalta ja sain selville, että ravintola on Kanrestan, joka taas on Suomen Kansanterveysyhdistyksen tytäryhtiö. Eli toisin sanottuna: kun syö Kanrestan ravintoloissa, ravintolan tuottama voitto menee Lastentautien tutkimussäätiölle, Suomen Mielenterveysseuralle jne. Vinkki: Kanresta järjestää näyttävästi myös tarjoiluja kokouksiin ja muihin tilaisuuksiin, jos joku pohtii, mistä ottaa tarjoilut johonkin tapahtumaan.



Helsingissä Kanrestan ravintoloita näytti olevan harmillisesti vain Suomen Kansallisoopperassa. Onko joku kuullut näistä Kanrestan ravintoloista aiemmin? Itselleni tämä konsepti oli aivan vieras, mutta innostuin tästä erilaisesta toimintakonseptista. Etenkin kun lounaskin maistui oikein hyvältä.
/E

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti