10.2.2011

Hamppua salaattiin



Viimeaikoina oon tehnyt paljon tofusalaatetteja. Mun tekee aina kausittain mieli tofua, ja nyt on selvästkin taas sellainen ajanjakso. Uusi suosikkini on hampunsiementofu, jota saa ainakin Helsingin keskustan Ruohonjuuresta. Mukaan täysjyväpastaa (Kyllä, jauhoja, en ole lähtenyt mukaan siskoni jauhottomaan keittiöön!).

Leikkaan tofusta kuutioita, sitten paistan ne pannulla öljyssä ja tamarinsoijassa. Hampunsiementofun rakenne on kivaa, siinä on vähän normitofua pähkinäisempi maku, mutta mua se ei ainakaan allergisoi. Sitä paitsi hampunsiementen pitäisi olla terveellisiä (lue hampunsiemenistä ja niistä puristetusta öljystä vaikka kasvisruokakirjailija Marianne Kiskolan blogista).

/E

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti