24.2.2011

Jamie, miten sinä osaatkin?


Tämä on ylistys - jälleen kerran - Jamie Oliverille. Uusin Jamie-lehti on nimittäin taas jotain sellaista, mitä suomalaisilta lehtimarkkinoilta puuttuu kokonaan. Lehden pääjuttu on lohturuoasta, mutta lehdessä on juttu muun muassa siitä, mitä kalalajeja pitäisi välttää. Tuntuu, että suomalaiset ruokalehdet eivät koskaan tartu mihinkään ruoan epäkohtiin, vaan esittelevät ennemmin vain uutuusviinejä. Ja muutenkin ulkoasu on jotain ihan muuta kuin Jamien lehdessä: suomalaislehdet näyttävät niin kylmiltä ja kliinisiltä. Miksei Suomessa voisi olla ruokalehteä joka näyttää ja tuntuu tältä? Jamie on lehti, joka tekee mieli syödä.

Vielä kun sais tämän Kokkipuodin muuntotaulukkomagneetin, jonka voi laittaa vaikka jääkaapin oveen (kuva Maku-lehdestä). Sitten olis entistä helpompaa muuntaa ulkomaiset mitat deseiksi ja grammoiksi!


/E

3 kommenttia:

  1. täytyypä mennä tarkastaa tää lehti, kiitos suosituksesta.

    -sanna

    VastaaPoista
  2. Hei Sanna: varmuuden vuoks pitää sanoa etten oo lukenu tätä uutta numeroa, nähnyt vaan tuon kannen + nettisivuilla olleet muutamat aukemat. Siis tiedoksi vaan, etten tiedä vaiks kuinka paljon siellä on tällä kertaa kasvisohjeita :D

    VastaaPoista
  3. Lohturuoka <3 Enpäs ole muuta kolmeen päivään syönyt!

    VastaaPoista