2.2.2011

Hei te Tampereen kulinaristit

...ja muutkin herkkusuut, jotka varmasti viimeistään nyt suunnittelee matkaa Tampereelle. Eilen nimittäin alkoi kuukauden kestävä ruokamaraton, Tampereen kulinaariviikot! Tapahtuman järjestää Food is Art -yhdistys, ja sen pointti on tarjota artsumenuja kaupungin parhaissa ravintoloissa.

Kaikissa mukana olevissa paikoissa on tarjolla 37 euroa maksava erityismenu. Mukana ovat 4 Vuodenaikaa, C, Heinätori, Hella & Huone, Henriks, Maruseki, Ravinteli Bertha, Vinoteca del Piemonte ja Wistub Alsace.

Kovasti tekisi mieli testata näistä yksi (ja etenkin houkuttelisi Hella & Huone, jossa inspiraatiota haettiin "katselemalla taideteoksia Dalista Picassoon"). Mutta koska kasvis- ja kalavaihtoehdot on näissä paikoissa aika vähissä, pitäisi melkein valita Maruseki. Ja silloin taas 37 euroa tuntuu aika paljolta. (Tosin täytyy myöntää, että lista näyttää sielläkin aika houkuttelevalta!)

/A

2 kommenttia:

  1. Kiva blogi! Päädyin tänne googletettuani sokeroimattoman kondensoidun maidon ja jäin selailemaan ihania juttuja ja reseptejä. Päivitykset on kivasti kirjoitettu, ja syötävät maistuisivat minullekin.

    VastaaPoista