4.2.2011
Rommi-Runebergit
Näin tänä vuonna:
Pohja
200g voita tai margariinia
3 dl intiaanisokeria
3 munaa
2 dl pipari-hapankorppumurskaa tai korppujauhoja
1 dl mantelirouhetta
1 dl vehnäjauhoja
1 dl spelttijauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl kaardemummaa, riippuen vähän piparien määrästä
1/2 tl suolaa
2 dl soijajogurttia
Kostutus
1 dl vettä
1 rkl rommia
1 rkl sokeria
Päälle
vadelmahilloa
2 dl tomusokeria
1 rkl vettä
Vatkaa voi ja sokeri, lisää munat ja vatkaa. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vaahtoon. Lisää jogurtti. Paista 175 asteessa noin 20 minuuttia. Vähän höttösiä mutta hyviä!
A
Tunnisteet:
klassikko,
leivokset,
makeat herkut,
runeberg,
runebergin tortut,
torttu
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Hyvännäköinen torttu. Äitisi torttu on maalaisversio ilman intiaanisokeria ja spelttijauhoja. Mutta onneksi kaapista löytyi mantelilikööriä :)
VastaaPoista