Olipa kerran sunnuntai, ja kaksi siskoa ja yksi serkku halusivat syödä suklaakakkua. Vegaanisen suklaakakun ohje löytyi täältä. Harmi vain 1) kaupasta ei löytynyt raparperisosetta (käytin aprikoosipilttiä) 2) kakkuvuoka oli jäänyt viikonlopun jäljille. Kakku näyttävästi maistui kaikesta epäonnesta huolimatta.
/E
14.6.2010
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Mun unelmamaailmassa kakun kuorrutus näyttää juurikin tuolta! Ei mitään ohutta veitsellä siveltyä kerrosta vaan kunnon tulivuori!
VastaaPoistaOli muuten hyvää, namnam!
Suklaatulivuori! Ne pari vegaanista suklaaleivonnaista, mitkä olen syönyt, on olleet maidollisia ja munallisia suklaakakkuja mehevämpiä. Ehkä tämä oli sen Piltin ansiota? /A
VastaaPoista