8.8.2010

Saisiko olla pallo parmesaanijätskiä?


Kesän mielenkiintoisin (ja ehkä parhain) jätskikokemus tapahtui Forssassa. Käytiin lauantaina pienessä kahvilassa, joka teki itse omat jäätelönsä. Kolmen pallon annoksen hinta oli 2,50 euroa!

Valitsin maut "purkka", "päärynä-parmesaani" ja suklaa (tylsä, mutta jotain tasapainoa pitää olla). Tuomas söi muun muassa pallon munalikööriä. (Jos joku kaipaa jätskipaikasta tarkempia koordinaatteja, voin kysyä Hetalta. Paikka on hotelli Maakunnan naapurissa.)

Jätskeistä tuli mieleen muutaman viikon takainen Hesarin juttu Tampereen jäätelötehtaasta. Siinä kerrottiin, kuinka jäätelömestari Harri Laine opiskelee italialaisessa jäätelöyliopistossa. Tosi mielenkiintoista tuo makujen yhdisteleminen; kuinka paljon parmesaania tai cavaa jäätelöön voi sekoittaa, ettei mausta tule ällöä?
/E

2 kommenttia: