11.8.2010

Suosikkimme Kakkugalleria


Tämä merkintä piti tehdä jo aiemmin, mutta se unohtui. Marjon Intiaan lähtemisen kunniaksi söimme jokin aika sitten Kakkugallerian herkkuleivoksia (paras tapa syödä niitä on ehdottomasti ostaa useampia ja maistella).

Tätä ei ehkä pitäisi sanoa (kirjoittaa) ääneen, mutta Kakkugalleria järjestää All you can eat -sunnuntaita: kun maksaa 11 euroa, saa teen/kahvin ja syödä niin paljon leivoksia kuin jaksaa. Ei paha hinta, kun Helsingin keskustassa saa maksaa saman summan melkein mistä tahansa palasta kakkua ja kahvista. Ja Kakkugallerian leivokset on oikeasti ihan parhaita!

/E

5 kommenttia:

  1. Näyttääpäs ne yhä hyviltä! Visioin tosin tämän kirjoituksen nimeksi vaatimattomasti "Marjo Antoinette". /A

    VastaaPoista
  2. Kakkugallerian leivokset ovat taidetta! Tutun näköisiä ovat, niitä on m:n kanssa käyty syömässä. Ja muistanpa ajan, kun Kakkugallerian leivoksia alkoi ilmestyä kauppoihin, tosin ensin niitä oli vain heidän myymälässään Bulevardin loppupäässä.

    VastaaPoista
  3. Marjo Antoinette olis ollut musta tosi hyvä!

    Kiitos vielä superisti ihanista leivoksista. Tai siis leivostapaksista, eli lapaksista.

    VastaaPoista
  4. Tämä on juuri sellainen asia joka pitää kirjoittaa ääneen, tänk vinkistä:)/Sanna

    VastaaPoista
  5. Ihan hykerryttää ajatuskin! Ensi vierailulla saatte viedä mut sunnuntain leivosteelle. Kakkugalleria menee kyllä konkurssiin, kunhan tämä sokerihiiriäiti pääsee syömään niin paljon leivoksia kuin jaksaa!! (Saako teetäkin niin paljon kuin jaksaa juoda??)

    VastaaPoista