12.11.2010
Ai hitto kun tuli hyvää pizzaa
Näin se syntyi:
-ohueksi kaulittu tosi rukiinen pohja
-tomaattikastikkeeseen yrttejä, suolaa, mustapippuria ja kunnon loraus valkoista balsamicoa
-päälle runsaasti tomaattia (joiden päälle voi sirotella ihan pikkuisen sokeria) ja kalamata-oliiveja
-juustoksi pehmeää vuohenjuustoa
Ja paistamisen jälkeen päälle:
-punasipulirenkaita (kypsentämättömiä), jotka on maustunut pizzan teon ajan sitruunamehu-sokeriliemessä
-auringonkukansiemeniä ja paljon tuoretta basilikaa
/A
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kuulostaa hyvältä tuo sitruunamehu-sokeriliemi, toimiko se?
VastaaPoistaToimi! Sitruuna on niin monen ruuan pelastus.
VastaaPoistaNuo punasipulirenkaat aateloivat pizzaelämyksen. Oli kiva kokeilla jotain ihan uutta pitsaa tehdessä.
VastaaPoistaTein tuosta oman muunnelman blogiini. Kiitoksia tästä vinkistä :)
Kiva kuulla, että toimi sielläkin!
VastaaPoista