7.11.2010

Mokia ja hedelmäasetelmia

Tattadadaadadaa! Kyselyn tulokset osoittivat, että ehdoton enemmistö, 60% vastanneista, toivoi blogiin lisää mokia. 30 % kaipasi lisää ravintolakokemuksia. Kiitos vastauksistanne. Aiomme ottaa neuvosta vaarin korvan taakse ja mokailla entistä enemmän, etenkin ravintoloissa!



Blogin tarkoituksena on alusta asti ollut testata reseptejä (niiden kehittely kun ei niinkään ole meidän juttu) ja rehellisesti myöntää, mikäli resepti ei toimi. Samoin olemme raportoineet rehellisesti, mikäli olemme onnistuneet itse mokaamaan. Näitä ruuanlaiton varjopuolia tulee jatkossa löyötymään tuolta Trash-osiosta.

Tässä hieman muutakin tietoutta blogista. Blogimme luetuimmat tekstit ovat (tilastoja on kerätty kesäkuusta 2010 alkaen):


1. Eettinen pulma kalatiskillä
2. Satay-kastike on uusi ketsuppi
3. Suosikkihetkiä
4. Tästä se lähti

Useimmiten meidän blogia päädytään lukemaan Googlen hakusanoilla "satay kastike", "punajuuripasta" ja "porkkanakakku pellillinen". Meitä ilahdutti erityisesti, että blogi on löydetty myös hakusanoilla "pasta limonello", "hedelmäasetelma" ja "minä olen syönyt sen piirakan".

/A (Kuvat Tukhomasta, jossa herkuteltiin ihanasti koristelluilla susheilla ja brownie-cheesecake-cupcakeilla. Jälkimmäinen oli nerokkuutta: kerrankin täydellinen herkku ihmiselle, joka haluaa kakkutiskillä ihan kaikkea).

2 kommenttia:

  1. Hahahahaa! Joku on ollut tosi vihainen kun joku on syönyt sen piirakan! "Kuka #%#**# on syönyt sen piirakan!!?? Nyt mä googlaan!"

    VastaaPoista
  2. Ja koko tämän ajan olen pelännyt, että tulen vielä jäämään siitä kiinni!

    VastaaPoista