Tämä oli hyvää! Siika oli Virolahdelta, risotto Ilarin päästä.
Siikaa ja sitruunarisottoa
4 siikafileetä
voita
3–4 dl risottoriisiä
4 kevätsipulin vartta
yhden sitruunan kuori
kasvislientä
soijaa
2–3 dl parmesania
villisuolaheinää (koristeluun)
Kuullota sipuli ja nosta ne sivuun. Kuullota riisi. Lisää sipulit ja nestettä. Lisää sitruunan kuori ja kasvislientä noin desi kerrallaan. Sekoita risottoa voimakkaasti koko sen kypsymisajan. Se tuo risottoon puuromaisen rakenteen. Raasta sekaan parmesania ja koristele villisuolaheinällä.
Suolaa siiat ja rouhi päälle pippuria. Paista siiat voissa pannulla. Pari minuuttia/puoli riittää. Kypsä siika on valkoista ja sen pinta on rapea.
A
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti