3.1.2010

Ikiklassikko: Ysibaarin Pollo limonello


Tätä pastaa on tehty meillä Ysibaarin ohjeella ja eri versiona (esim. tofulla) lukuisia kertoja.

Pollo limonello

3 broilerin rintafileetä
50 g voita 
1 pieni sipuli
ripaus cayennepippuria
2 dl kuohukermaa
1 rkl fariinisokeria
1 rkl kanafondia/kasvisfondia
1/2 rkl kurkumaa
3-4 valkosipulinkynttä
1-2 tl raastettua inkivääriä
2 rkl sitruunan mehua
2 rkl hunajaa
2 dl maustamatonta jogurttia

spaghettia
parmesania

Ruskista broileri ja lisää cayennepippuri ja sipuli. Sekoita joukkoon fondi ja kerma. Laita spaghetti kiehumaan ja lisää keitinveteen suolaa.

Anna kastikkeen hautua hetki. Lisää sitten valkosipuli, fariinisokeri, kurkuma, sitruunanmehu, hunaja ja inkivääri. Kypsennä hiljaisella. Lisää lopuksi jogurtti ja suolaa, jos on tarve. Sekoita spaghetti kastikkeeseen ja tarjoile sitruunaviipaleiden ja parmesanin kanssa.

A&E

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti