8.12.2010

Stefan tulee Tampereelle!

Oho! Joko kuulitte, että Tampereelle avataan pian Top Chef -nilkki Stefanin ravintola? Tai ainakin Stefanin nimellä itseään mainostava paikka. Itse kuulin vasta tänään (johtuu varmaan siitä, etten lue näiden paikallisten lehtiä). Stefan's Steakhouse avaa Kehräsaareen Fall'sin tiloihin. Kehräsaaresta kehitellään selvästi aktiivista ravintolakeskittymää, sillä siellähän on jo aunnut toinen uusi paikka, Ravintola 931. Paikalla on niin järjettömän huonot nettisivut, etten oikein vieläkään tiedä, onko paikka ruokaravintola ollenkaan. Pitää siis testata joskus!

/A

6 kommenttia:

  1. Hehee, kurjimmat nettisivut ikinä! Tai no.. ei turhaa pröystäilyä.. :) /P

    VastaaPoista
  2. Jep :D Pitkään mietin, että enkö vain keksi, mistä pääsee eteenpäin. Mutta ei, siellä ei vaan vaan taida olla mitään sisältöä! Ilmiesesti ihan kiva kuppila kuitenkin.

    VastaaPoista
  3. Eikös tässä käynyt sellainen, että eka uutisoitiin näyttävästi, ja sitten tulikin jotain byrokraattista ongelmaa eteen rakennusvalvojan tms. instanssin kanssa?

    VastaaPoista
  4. Ilmeisesti jotain tällaista, multa vaan on mennyt näyttävä uutisointi ihan ohi :D Välillä on kyllä ihan pihalla Tampereen asioista, kun ei tule Aamulehteä! Vieläkään ei oikein saanut selvää, että millon paikka aukeaa, vaikka kaupungilla oli jo tienvarsimainoksiakin. Mystinen Stefan.

    VastaaPoista
  5. Onko Ravintola 931:llä jotain tekemistä Radio 957:n kanssa? Toivon mukaan on.

    VastaaPoista
  6. Aivan, 957:n toimituskin taitaa sijaita Kehräsaaressa? Epäilyttävää! Mutta eikös niin, että 931 on Tampereen vanha suuntanumero? /A

    VastaaPoista