31.10.2010

Aamupalapeli



Varastettiin tämä idea E:ltä ja T:ltä, jotka kertoi, että niiden Lontoon-hotellissa oli nerokas aamupalasysteemi. Joka aamu sai raksia listalta tietyn määrän tuotteita, jotka sitten kiikutettiin pöytään. Eli tavallaan aamupala-buffetin kaikki parhaat puolet ilman turhaa ylensyöntiä (taas buffet-analyyseja, hups!).

Vipe oli meillä kylässä syyslomalla, ja koska tarjolla ei ollut hotellin pehmeitä sänkyjä tai Lontoon nähtävyyksiä, piristettiin viikkoa leikkimällä hotelliaamupalaa. Kuvassa näkyvästä listasta sai illalla valita neljä haluamaansa tuotetta. Aamulla ne sitten odotti pöydässä. Kumma kyllä kukaan ei valinnut listalta pottukahvia, osteria tai limoviikunahilloketta, joten aamupalan valmistajat pääsi aika vähällä. /A

6 kommenttia:

  1. Aa, miten ihana ajatus! Minäkin haluan pelata samaa peliä heti seuraavana rauhallisena viikonloppuaamuna.

    VastaaPoista
  2. Kiitti kiitti kiitti! Suosittelen kirjoittaan vaihtoehtojen listan tarkkaan harkiten, ettei vaan joudu enää aamulla käymään kaupassa. (Maitokahvin, jogurtin ja sämpylöiden ainekset meillä oli sattumoisin kotona. Ongelmia tuli, kun Esa raksi vaihtoehdon "rapsakka kamara".) :D

    Millon muuten tulee juttua Tuurista, haluaisin keskustella aiheesta ja kuulla, aiotteko katsoa toisenkin jakson! /A

    VastaaPoista
  3. Noniin, luvataanko mulle nyt sitten kolmen juuston äyriäis keitto (sic) aamupalaksi kun saavun Suomeen ja tulen kylläilemään Tampereelle? Sämpylät ja hedelmät on so last year.

    VastaaPoista
  4. Lähetän sulle lomakkeen täytettäväksi. Suosittelen aamukeiton kanssa myös pettuleipää vaahteramehuhillokkeella tai rakkolevämehua. Mmm. Meillä oli V:n kanssa hyvin tuottelias listaviikko, V oli juuri lukemassa Supernaiivia.

    VastaaPoista
  5. Jos haluaa kuulla lisää Tuurista, kehotan kääntymään muuan H&M:n puoleen. Aikovat katsoa kuulemma kaikki jaksot.

    VastaaPoista