25.10.2010

Yksivuotispäivää!


Hassua, meidän blogi täytti tänään vuoden! Tästä se kaikki lähti - oli muutan uskomattoman hyvin onnistunut porkkanakakku. Ei olla testattu reseptejä ihan samalla vauhdilla kuin Julie leffassa Julie&Julia (524 ranskalaisen keittiön reseptiä vuodessa - huhhuh), mutta ainakin ollaan opittu nauttimaan keittiössä puuhastelusta ja syömisestä uudella tavalla. Itse olen vuoden aikana oppinut, että

-on ihan ok, jopa kannattavaa, kokata ja leipoa välillä ihan vain itseään varten
-jos ei kuitenkaan halua leipoa monta kakkua yhdelle hengelle, ruokaa voi tehdä myös koiralle
-ruoka on silti paras mahdollinen syy kutsua ihmisiä yhteen

Tämän kaiken kunniaksi leivoin (pikkuveljen avustuksella) kauan haaveilemani Sacherkakun. Ja kyllä, kaksi päivää mehustunut kakku oli parasta aikoihin. Jopa parempaa kuin porkkanakakku, mikä on aika kova kehu! Lupaukseni tulevalle blogi-vuodelle: aion kokeilla enemmän vegaanisia leivonnaisia + tehdä ruokaa sydämestä. Siis ihan oikeasti sydämestä, siitä elimestä.

Sydämellä, Anni

PS. Nyt on myös ainutlaatuinen mahdollisuus vaikuttaa blogin sisältöön ja vastata nimettömästi sivun ylälaidan kyselyyn! Jätin pois vaihtoehdon "parempilaatuisia valokuvia", sillä hehee, ei onnistu!

3 kommenttia:

  1. Onneksi Olkoon, Snack The Pony!

    VastaaPoista
  2. Onnea-ponnea blogille ja molemmille kirjoittajille toivoo äiti

    p.s. Paljon hyvää ruokaa ja leivonnaisia ja kivoja syömiskokemuksia jatkossakin <3

    VastaaPoista
  3. Hyvä me!
    Itse olen ymmärtänyt vuoden aikana ainakin kokkauksen terapeuttisen vaikutuksen - siis sen lisäksi, mitä olen aina tiennyt eli että syöminen auttaa suruun kuin suruun.

    Mun juhlaruoka tulee vasta huomenna, kun saan vieraita katsomaan Vesa Keskisen Tuurin kyläkauppa -ohjelmaa. Vink vink, laatutelevisiota luvasssa.

    VastaaPoista