21.10.2012

The Hummingbird Bakeryn sitruunapatukat



Tässä jällleen yksi herkku lontoolaisen The Hummingbird Bakery -konditorian reseptillä.

Helppo, nopea ja makea - ja syntyy lähikaupan aineksista.

Sitruunapatukat

Pohja:
4,5 dl vehnäjauhoja
1,2 dl tomusokeria
230 g voita
2 tl raastettua (luomu)sitruunankuorta

Päällys:
2,5 dl sokeria
3 kananmunaa
1 dl sitruunamehua
3 tl raastettua sitruunankuorta

Kuumenna uuni 170-asteiseksi.

Mittaa jauhot, sokeri, voi ja sitruunankuori kulhoon ja vatkaa sähkövatkaimella murumaiseksi. Puristele kiinteäksi ja painele vuoan pohjalle. Paista uunissa 20 minuuttia tai kunnes on vaaleanruskea. Jätä uuni päälle.

Mittaa sokeri, munat, sitruunamehu ja kuoriraaste kulhoon ja vatkaa seos sekaisin. Kaada pohjan päälle, nosta uuniin ja paista 20 minuuttia tai kunnes reunat ovat ruskeita. Anna levyn jäähtyä, peitä ja nosta yöksi jääkaappiin.

A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti