20.10.2012

Nokkospasta pesto-tofukastikkeella

Nokkospasta pesto-tofukastikkeella

330 g nokkospastaa
1 pkt maustamatonta tofua
1/2 purkki vihreää pestoa
soijaa
1 punasipuli
2-4 valkosipulinkynttä
Philadelphia-juustoa
2 tl kasvisfondia
runsaasti tuoretta basilikaa

Leikkaa tofu kasvisliemikuution kokoisiksi paloiksi (kun palat ovat sopivan kokoisia, ne eivät hajoa paistaessa). Sekoita tofukuutioihin pesto ja loraus soijasta ja anna marinoitua mahdollisimman pitkään, vähintään tunti.

Laita pastavesi kiehumaan. Lisää runsaasti suolaa.

Kuullota sipulisilppu pannulla oliiviöljyssä ja lisää hienonnetut valkosipulinkynnet. Kun sipulit ovat pehmenneet, lisää tofukuutiot. Paista keskilämmöllä kunnes pastavesi kiehuu.

Kaada nokkospasta kiehuvaan veteen ja lisää samanaikaisesti Philadelphia-juusto paistinpannulle (nosta lämpötilaa hieman). Juuston sulettua lisää kastikkeeseen kasvisfondi ja loraus soijaa. Tarkista maut.

Keitä pasta al denteksi (4 min) ja kaada vedet pois. Silppua kastikkeen joukkoon tuoretta basilikaa ja nostele sekaan pasta.

V&A

2 kommenttia:

  1. Tätä kannattaa syödä erityisesti silloin, kun ero vampyyripoikaystävästä v*******, eikä ole ihan varma, kannattaako heittäytyä suhteeseen ihmissuden kanssa vai ei.

    VastaaPoista
  2. Ilmeikäs näyttelijä20. lokakuuta 2012 klo 17.52

    Tofun avulla on helppo demonstroida elämää vampyyrinä. Eihän se mitään oikeaa lihaa ole.

    VastaaPoista