14.10.2012

Yksi kipsattu käsi ja yksi sienilasagne

Yllä kuvatodiste hehkutetusta suppilovahverosaaliista, jonka putsaaminen kesti sunnuntaiyönä kello 01:32 saakka. Edellisellä sienestysreissulla murtunut käsi pärjäsi hyvin.

Koska punajuuri-pinaattilasagne todettiin onnistuneeksi kokeiluksi, päätettiin tehdä siitä toinen syksyinen versio. Matkalla oli pieniä vastoinkäymisiä, kuten se, että unohdettiin ostaa pinaattia. Käytiin siis toisen kerran kaupassa.

A: Löytykö pinaattia?
E: Ei, ostin bataatin.
A: Aivan, onhan siinäkin kaks teetä.




Huomaa nälästä johtuva logiikan puute ja laskuvirhe. Käytiin kuitenkin vielä kolmas kerta ostoksilla, joten bataattilasagne jäi vieläkin vain haaveeksi.

Suppilovahvero-pinaattilasagne


Täyte 1:
2 l suppilovahveroita
voita
1 iso sipuli
1 rkl soijaa

mustapippuria 
suolaa



Täyte 2:
2 pussia pakastepinaattia
1 iso sipuli

2 valkosipulinkynttä

1 dl tuoretta persiljaa
1 rkl soijaa
suolaa
2 tl kasvisfondia

Lisäksi:
150 g ruohosipulituorejuustoa
rasiallinen kirsikkatomaattejapaketti pehmeää vuohenjuustoa
pinaattilasagnelevyjä

Aloita sienitäytteestä. Paista tuoreita sieniä pannulla kunnes niistä irtoaa nesteet. Lisää voi ja sipulisilppu. Kuullota sieniä ja sipulia pannulla, mausta soijalla, mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla. 

Jatka tekemällä pinaattitäyte. Silppua sipuli ja valkosipuli ja kuullota pannulla. Lisää pakastepinaattikuutiot. Mausta soijalla, fondilla ja runsaalla määrällä tuoretta persiljaa.

Levitä lasagnevuoan pohjalle sienitäyte. Lisää kerros lasagnelevyjä. Levitä sen päälle tuorejuusto. Viipaloi kirsikkatomaatit ja ripottele tuorejuuston päälle. Lisää toinen kerro lasagnelevyjä ja levitä päälle pinaattitäyte. Nostele vuohenjuustonokareita täytteen päälle.

Paista 200-asteessa 30 minuuttia.  

A&E

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti