18.11.2009

Punaposken punajuuriwokki



Olin ottanut joskus ihanan wokkiohjeen talteen ja tein siitä oman muunnoksen (koska ihan kaikkia raaka-aineita ei ollutkaan kaapissa). "Jos perustaisit kasvisruokaravintolan, tämä ruoka olis sen menyyssä," T kommentoi, kuten kiltin poikaystävän kuuluukin.
Ja samalla katsoimme tietenkin Top Chefiä!

Punajuuriwokki

2 punajuurta suikaloituna
2 isoa porkkanaa suikaloituna
1 iso sipuli
1/2 pakettia maustettua tofua (jonka annoin hetken vielä marinoitua viinietikka-soijakastikkeessa)
tuoretta rakuunaa
soijakastiketta
seesaminsiemeniä

smetanakastike:

pieni purkki smetanaa
1 tl viinietikkaa
hunajaa
suolaa ja mustapippuria

Paistoin ensin punajuuria ja porkkanoita pannulla, sitten erikseen tofut. Lopuksi yhdistin koko sotkun, maustoin ja lisäsin seesaminsiemenet. /E

1 kommentti:

  1. Toi valkoinen tossa keskellä näyttää vähän tsatsikikastikkeelta. Onko varma että ei ole?

    VastaaPoista