16.9.2010

Ruokaremontti


Jatkan syksyaiheisten postausten linjaa. Tähän aikaan vuodesta tekee mieli koittaa kaikkia uusia asioita, tai oikeastaan kehittää omia tapoja aiempaa parempaan suuntaan. "Tänä vuonna aion oikeasti tehdä ne kirjatentit." "Tänä syksynä aion kehittää tyyliäni selkeään ja klassiseen suuntaan." "Lopetan hiusten suoristamisen." "Alan käydä taas yliopiston jumpissa."

Itse olen yrittänyt tänä syksynä:

1.) Vähentää leivän syömisen minimiin (onnistunut hyvin, kiitos aamusmoothieiden).

2.) Vähentää kevyttyotteiden ja etenkin margariinin käyttöä (onnistunut vähän niin ja näin - pitäisi kai ensin päättää, millä aion ne korvata).
3.) Ostaa himpun verran ekologisempia tuotteita, kuten intiaanisokeria (saa nähdä unohtuuko tämä nopeasti).

En tiedä, onko syynä oikeasti maku vai se ylevä ajatus takaraivossa, mutta ainakin kaikki omenaherkut, mitä oon tänä syksynä tehnyt, ovat maistuneet poikkeuksellisen hyviltä.

Omenapaistoksen ainekset näyttääkin kivalta: omenoita tuttujen omppupuusta, Mascobado-sokeria, Alaviirteen myllyn kaurahiutaleita (ostan niitä kotoa Keski-Pohjanmaalta) ja kunnon voita. Ehkä se on tuo viimeinen, joka saa kaiken maistuun hyvältä!

A

1 kommentti:

  1. "Tänä syksynä aion tehdä gradun loppuun", "Tänä syksynä käyn vähintään kahdesti viikossa jumpassa" MUTTA en taida tehdä yhtään ruokateemaista päätöstä. Hmmm, pitäiskö?
    /E

    VastaaPoista