20.9.2010

Kaksi iltaa Pispalassa

Vietin perjantain ja lauantain tunnelmallisessa Pispalassa. Kiitos tosi ainutlaatuisesta viikonlopusta & ihanista synttärijuhlista!


Ensimmäinen ilta kului Paulan luona persialaishenkisen (tai tarkemmin Balkanin ja Lähi-idän ruokakulttuureita yhdistävän) ruuan merkeissä: meze-alkupaloja, yrtti-couscousia, paprikatahnaa, kasvispyöryköitä ja tofusalaattia. Jälkkärinä syötiin kaakaonmakuista halvaa, joka tuntui tosi jännältä suussa. Ja kaiken kruunasi ihana vaaleanpunainen ruusupuska, jollaista en ole koskaan ennen saanut!




Toinen syksyinen ilta istuttiin Anniinan luona sadonkorjuujuhlissa. Kuvittele kirkkaankeltainen, maailman sympaattisin vanha talo, huilumusiikkiesitys suoraan Andeilta ja sateen ropinaa, sillä kuvat eivät välitä oikeaa tunnelmaa. Kaikki pöydällä oli väriltään just niin ihanan keltaista, oranssia ja punaista kuin vain syysjuhlissa voi olla. Ihana idea boolimaljan jäähdyttäjäksi: jäädytä pihlajanmarjoja pakasterasiassa niin, että lopputulos on jääkuutio, jonka sisällä hehkuu oransseja marjoja!

A

1 kommentti:

  1. Voi, onpas Pispalassa tunnelmallisen näköistä! Tekee mieli järjestää jotkut syysjuhlat.

    VastaaPoista