12.9.2010

Syksyn sävyjä





Tiistaina illastettiin Mikon, Ilarin, Markon ja Hennan kanssa meillä. Tarkoitus oli katsoa uutta Top Chefiä, mutta sitä ei löytynytkään Subin netti-tv:stä. Sitten vain illastettiin.

Lainasin kirjastosta kauniin keittokirjan Venetsia - ruokaa & unelmia, joten tein kirjasta kurpitsa-tattipaistosta (voin kopioida ohjeen tänne myöhemmin, oon just kotona käymässä, joten mulla ei ole kirjaa mukana). Kirjaa kuvataan nettiarvostelussa "häkellyttävän kauniiksi ruokakirjaksi" ja se pitää kyllä paikkansa. Harmi kun ohjeet on aika lihaisia, muuten voisin ostaa kirjan kirjahyllyyni.
Internet on muuttanut keittokirjojen tarvetta, enkä enää tarvitse sellaisia kirjoja, joissa on ihan perusohjeita (mokkaruutujen ohjeen saa helpoiten netistä). Sen sijaan keittokirjan pitää tarjota jotain muuta: sen pitää olla esteettinen ja ohjeiden sellaisia, joita ei ihan mistä tahansa löytäisi.
Siksi en vähään aikaan olekaan ostanut yhtään keittokirjaa!

E

2 kommenttia:

  1. Näin just, kun yks nainen oli ostamassa halkaistua ja kelmutettua kurpitsaa. Myyjä kysyi: "Tiedäthän, että se on kurpitsa eikä meloni?" Nainen palautti kurpitsan.

    VastaaPoista