Malesiassa T söi ravintolassa inkiväärikana-annoksen, joka jäi kummittelemaan meidän päähän.
Öljyinen inkiväärikana
kanan fileitä
auringonkukkaöljyä (reippaasti, kommentoi V)
inkivääriä (raasteena ja lastuina)
valkosipulia
tuoretta chiliä
limeä
hunajaa
kurkumaa
korianteria
Laita riisivesi kiehumaan. Tee marinadi sekoittamalla aineet keskenään (öljyä saa olla paljon, sillä se toimii ruuassa kastikkeena). Paista kanafileet pannulla kypsiksi ja mausta ne suolalla. Lisää öljymarinadi ja anna fileiden hautua miedolla lämmöllä. Tarjoile basmatiriisin kanssa.
V&E
20.2.2013
Ihanaa, se on inkivääri
Tunnisteet:
aasialainen,
inkivääri,
inkiväärikana,
kana,
malesialainen,
malesialainen kana
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti