Kukaan tämän blogin pitäjistä ei kuulu niihin tyyppeihin, jotka ostavat ensimmäisen torttusatsin jo tammikuun puolivälissä ja pakastavat vielä helmikuun toisella viikolla muutaman, jotta selviää taas vuoden ilman näitä hillosilmiä. Emme siis ole torttufanaatikkoja. Siitä huolimatta pakko muistuttaa, että tänään on ihana mainio päivä leipoa Runebergin torttuja, jotka ehtivät tällä aikataululla mehustua ylihuomista varten.
Tässä helppo resepti, jolla syntyy muffinssimaisia torttuja ihan tavallisista, kaapista löytyvistä raaka-aineista, ja tässä toinen, jossa mukana on spelttiä, soijajogurttia ja intiaanisokeria. Jälkimmäisen koostumus oli hieman mureneva, mutta maku hyvä.
Psst! Kuvan Runebergin tortut ovat Anna Stolzmannin kynästä. Muun muassa Porvoon Design Delistä löytyviä torttutuotteita ostamalla voi tukea Porvoon taidekasvatusta.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Saisko myös eilisten torttujen reseptin??? Tai torttulähetyksen meille, sekin käy.
VastaaPoistaSaa! Ei lähetystä, sillä tortut on jo syöty, mutta reseptin! Laitan tänään illalla.
VastaaPoista